Elokuussa meidän perheemme muuttaa takaisin Kiinaan. Tuntuu uskomattomalta, ihanalta, pelottavalta, upealta, jännittävältä, ja kaikkea yhtä aikaa. Olen kaivannut sinne niin kamalan paljon, mutta samalla olemme myös sopeutuneet hyvin takaisin tänne Suomeenkin.

Tilanne tuntuu kutkuttavalta ja samalla on pieni jännityksen poikanen siitä että tuntuukohan Kiinassa asuminen vielä yhtä mukavalta kuin ne vajaat neljä vuotta mitä asuimme siellä. Uskoisin niin. Siellä on meille kaikki tuttua niin lasten koulut kuin hyvin moni tuttu ihminen ja tutut paikat.

Itse menen taas yliopistoon opiskelemaan kiinaa ( mandariinia)  ja ehkäpä teen myös sijaisuuksia. Katsotaan nyt.

Varmaa on kuitenkin se että jatkan treenaamista ja kuntoilua. Niin, pistin elämäntapani remonttiin parisen kuukautta sitten ja olo on kevyempi, sutjakkaampi ja mielikin paljon, paljon virkeämpi. Otin itselleni personal trainerin ja voin kehua rehellisesti kuinka hyvä tuo päätös oli! Olen kiinteytynyt paljon paikoista joita en uskaltanut edes kapeiksi ajatella. Painoa on pudonnut koko kevään aikana kymmenisen kiloa, enkä minä edes niin kamalan lihava ihminen alunperinkään ollut! Mahtava tunne ja tästä on hyvä jatkaa vuorikonkoiluilla ja kuntosalijutuilla. Meidan alakerrassammehan Kiinassa on kuntosalikompleksi. Jaksaa, jaksaa...

Vuorilenkin bambumetsikon loppuosa. Siella on hyvin kaunista.

Naita polkuja on terapeuttista ja rauhoittavaa kavella.

Ja ihmiset ovat kerrassaan valloittavia. Naita juttuja minulla on ollut niin kovin ikava.

Nyt alan nauttimaan valoisasta kesäyöstä kivan dekkarin parissa. Hyvää yötä täältä Kellosta!

                                        Jaanuska