Olemme asuneet Kiinassa kohta 3 ja 1/2  vuotta. Joulukuussa muutamme takaisin Suomeen. Poikani aloittaa suomenkielisen lukion ja tyttäreni jatkaa suomalaisessa koulussa. Haikein mielin jätämme nämä kansainväliset ympyrät, mutta aika aikaansa kutakin ja on lasten kannalta parempi että saavat opiskella suomenkieltäkin. Ihan jatko-opiskelujakin ajatellen. Itsekin menen Suomessa taas töihin, mutta aion jatkaa kiinankielen opiskelujani avoimessa yliopistossa. Hyvä alku ei saa mennä hukkaan...;)

Kiina-aika on minulle henkilökohtaisesti ollut käsittämättömän upeaa aikaa. Bad China-day on sattunut kohdalle joskus, mutta onnekseni hyvin harvoin. Minulle ja perheelleni kansainvälinen ilmapiiri sopii ja olemme nauttineet elämästä täällä hyvin paljon. Tämän blogini ohella olen kirjoittanut meidän perheemme arjesta kertovaa blogia koko täällä asumisemme ajan. Se on salasanallinen siksi, että siellä on paljon henkilökohtaisia asioita ja paljon, paljon kuvia, enkä halunnut että lastemme kuvat leviävät internettiin.

Jos jostakin syystä haluaisit lukea kokemuksistamme täällä Kiinan maalla, lähetä minulle sähköpostia ja saat blogini tiedot. Ei siellä mitään ihmeellistä ole, tavallista arkea niinkuin missä tahansa muuallakin. (sähköpostiosoite sivulaatikossa)

Eilen oli kansainvälisellä koululla Halloween-juhlat.

Hauskaa yhdessäoloa perheiden kesken.

Allekirjoittanutkin pisti noitakamppeet päälleen.

Oikein Hauskaa Halloweenia kaikille ja nauttikaa lauantaista!

                                                  -Jaanuska-