Elokuussa olemme ehtineet tehdä monenlaista. Lapset aloittivat koulun, mieheni jatkoi töitänsä ja minäkin olen löytänyt itselleni mielekästä tekemistä. Kuntoilukärpänen on päässyt puraisemaan pahemman kerran ja olenpa alkanut käydä kolmella eri kuntosalillakin! Yhdessä käyn joskus suomalaisten kanssa, toiseen olen kiinni personal trainerin takia koska maksoin kortin kesäkuussa ja kolmas on ihan meidän alakerrassa; oikea kunnon kuntosalikompleksi. Siellä tulee paljon käytyä perheen kanssa, kun on niin lähellä. Kuntosalillahan voi tehdä niin monenlaista ja meillä on uima-allaskin samassa yhteydessä.

Täällä ovat  helteet jatkuneet, tänäänkin on luvassa +36, joten tarkenee varmasti!

Olemme:

Ajelleet näillä, koskapa niitä on asuinalueemme lähellä aika paljon ja takseja ei aina ole saatavilla. Halpoja, muutama yuani kun tähän lähistölle menee. Kauemmaksi nuo eivät saa ajaa, ovat periaatteessa laittomia.

Konkoilleet vuorilla, emme kylläkään näin tyylikkäinä kuin kuvassa oleva rouva.

Käyneet Shanghaissa junalla, samat ajatukset olivat muutamilla muillakin ihmisillä. Väkeä on juna-asemilla aina paljon.

Sattui harmaampi päivä, usein kun olemme tuolla olleet, on paistanut aurinko aika siniseltä taivaalta. Shanghaissa on mukava käydä, saa herkutella ihanissa ravintoloissa ja ostella länsimaisia vaatteita, mutta on aina kiva palata takaisin kotiinkin. Omaan Hangzhouhun.

Olemme käyneet huvipuistossa hurjastelemassa. Sattui hieman tihkusateinen sunnuntai, joten paikalla ei ollut niin kamalasti porukkaa. Paljon oli silti.

Näitä takkeja emme ole vielä lämpöasteiden vuoksi tarvinneet, mutta myynti aloitetaan hyvissä ajoin! Talvi on tuloillaan, ilmat viilenevät +10:een noin kolmen kuukauden päästä...;)

Ja tätä emme koskaan kyllästy ihmettelemään, pienet nokkaunet voi ottaa missä ja milloinka vain. Ihailtava taito!

Nyt lähden valmistautumaan salibandyn peluuseen, pelaamme kaksi kertaa viikossa kanadalaisten opettajien ja muiden suomalaisten kanssa.

Oikein hyvää syyskuuta sinulle, missä ikinä tätä luetkin!

                                          -Jaanuska-